She had a pretty gift for quotation, which is a serviceable substitute for wit.

torstai 30. syyskuuta 2010

Miksi blondi meni Kiinaan?

Hide your babies, ladies and gentlemen! Astuessani ulos Wan chaissa (Hong Kong Island) sijaistsevasta kampaamosta, jonka olin valinnut täysin satunnaisesti, satuin vilkaisemaan näyteikkunan heijastukseen. Vastan tuijotti Jared, the Goblin King! (pyylevämpi versio tietysti)

Edellisessä kirjoituksessa mainitsemani epäkohtelias kiinalainen vartija oli viimeinen pisara ja päätin tehdä jotain tukalleni (mikä oli ollut tarkoitus viimeiset neljä viikkoa). Kukaan paikallisista tutuistani ei kuitenkaan osannut oikein suositella kampaamoa, joten päätin keskustassa käydessäni yksinkertaisesti vain valita ensimmäisen sopivanoloisen paikan. Kampaamo johon päädyin oli melko edullinen ja käytti Schwartzkopfin värejä - sinne siis. Koska hiukseni olivat juuristaan jostain syystä hyvin vaaleat, arvelin auringon vaalentaneen ne ja päätin kokeilla vähän vaaleampaa sävyä koko tukkaan. En kuitenkaan ihan NÄIN vaaleaa... Kaiken lisäksi leikkauksessa oli toivomisen varaa, kun kampaaja tuntui keskittyvän lähinnä suoristamaan tukkaani (en HALUA siitä suoraa) harjan ja föönin avulla. Kolme tuntia (Kolme! Kahdelta kampaajalta meni kolme tuntia leikata ja värjätä pääni!) myöhemmin pääsin kadulle ja päätin kokeilla ensi kerralla toista kampaamoa.

Nyt vastustan parhaani mukaan halua ostaa pitkiä goottitakkeja, mustia nahkahousuja ja alkaa varastella ihmisvauvoja ja häiriköidä teinityttöjä laulun säestyksellä...


(Tukka näyttää kuvassa hieman todellisuuttakin monivärisemmältä... Ei se nyt ihan NOIN hirveä ole.)


2 kommenttia:

  1. Erikoista, että kun tulee ulos kampaamosta on juurikasvu vain lisääntynyt :D Et näytä kuvassa kovin tyytyväiseltä. Vertaus on kuitenkin liioiteltu! Parempaa kuvaa odotellessa :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä tähän ehkä tottuu... kai. Jos ei, niin uudet (tummat) väriaineet ovat vain yhden kauppamatkan päässä :)

    VastaaPoista