She had a pretty gift for quotation, which is a serviceable substitute for wit.

tiistai 5. lokakuuta 2010

Ooon julma tiikerihaiii...

...vaaaaniiivaa tiikerihaiii!
Ei, en ole liittynyt koulun uintijoukkueeseen (enkä myöskään miekkailujoukkueeseen, kun eivät ruojat ottaneet riveihin. Vaan katsotaanpä ensi lukukautena...), vaan tämän päivän aihe on koti-ikävän aiheuttama Suomi-nostalgia ja sen vaikutus musiikkitottumuksiin.

Alleviivataan nyt vielä, että olen ihan hyvällä tuulella - en itke itseäni uneen joka ilta ruisleipää ajatellen (vaikka ruispalat kyllä kelpaisivat...), enkä nouse aamulla hapuillen tuoretta hesaria viereltäni. Olen ottanut tälle lukukaudelle kokonaista kuusi kurssia, jotka kyllä pitävän huolta siitä ettei aikaa koti-ikävälle liiemmälti jää. Mutta, hassua kyllä, ajoittainen Suomi-tunnelmointi on saanut minut kuuntelemaan tasaisin väliajoin suuria annoksia suomalaista musiikkia. Eikä kyseessä siis ole tavallinen CMX-Eleanoora Rosenholm-PMMP-ymssuomirock-kavalkadi, vaan Suomalaista musiikkia Suurella tunteella. Kaija Koo ja Badding tuntuivat vielä ihan kivalta trippailulta iskelmän puolelle, mutta kun pakotan jo kämppikseni "tutustumaan suomalaiseen musiikkiin" soittamalla hänelle Kaj Chydeniusta, Olavi Virtaa ja Annikki Tähteä... Huhhuh, syytän Spotifya, joka tekee tämän ihan liian helpoksi.

Keittiöpsykologi sisälläni analysoi, että kuuntelin viimeksi tämän tyyppistä musiikkia pienenä mummolassa, ja että muutenkin vanha Suomi-iskelmä assosioituu juuri Juvalle, lapsuuteen ja (iän myötä yhä suuremmissa määrin) kesäpäivänkultaiseksi värittyneisiin muistoihin. Ei kai siis ihme että tiskatessa hyräilen Kuurankukkia ja suihkussa Suklaasydäntä? Mutta asialle on silti tehtävä jotain ennen pitkää. Ehkä pyydän Kathya (huonekaverini) tutustuttamaan minut paikalliseen kanto-poppiin...

Ohessa muutama kuva viime sunnuntain reissusta yhdelle Hongkongin edustalla olevista saarista, jossa kävimme muutaman kaverin kanssa syömässä, uimassa ja kiipeilemässä kallioille. Upea päivä!

Tinde ja Maailman Häijyimmännäköinen Kissa (olisitte nähneet sen silmät!)

Yleisnäkymää saarelta. Oli hieman pilvinen päivä.

Willem, Oliver ja Moritz

Sopivasti ajoitettu tuulevire ja mairea ilme

Kiipesimme tuonne, mutta se maksoi toisen sandaalini- jouduin kävelemään takaisin kylään toinen jalka paljaana. Meri on saanut nyt uhrinsa.

2 kommenttia:

  1. kuka toi sun porukka on. söpöjä poikia. -ja kuuma kissa.

    VastaaPoista
  2. Vaihtareita Saksasta ja Hollannista. Mukana oli tarkoitus olla pari muutakin tyttöä, mutta ne peruivat viime hetkellä :( Eipä mitään, täällä liikutaan varsinkin vaihtaripiireissä aika lailla unisex-porukoissa.

    VastaaPoista